Find us on map
  • (+31)455640012
  • di/vr: 09:00-18:00, za: 09:00-17:00,

Rambo

De sterkste en stevigste deken van Horseware is verkrijgbaar in diverse modellen. De outdoor dekens van Rambo zijn van ballistic nylon en daardoor bijna onverwoestbaat. De voering is van polyester, deze is antibacterieel en wordt niet statisch. De vulling is thermobonded fibrefill.

Rhino

Hoge kwaliteit deknes met goede waterdichtheid en perfecte pasvorm. De Rhino dekens bestaan uit 4 lagen, de bovenste laag is een supersterke 1000D polypropylene stof, deze is waterafstotend, de druppels blijven op de deken liggen en worden niet geabsobeerd door de stof. De tweede laag is de waterdichte stof, deze waterdichte coating is niet op de buitenlaag aangebracht, maar op de laag daaronder. Zo blijft de coating intact en kan deze niet beschadigd raken door invloeden van buiten af. Onder de waterdichte laag ligt een thermo bonded stof. En als laatste is de binnenvoering van polyester, deze is antistatisch en antibaterieel.

Amigo

Het klassieke model van Horseware. Dit model bestaat uit (Hero 600/900, Bravo 12) Goede prijs kwaliteit. De Bravo 12 turnout heeft een sterke 1200D waterdichte stof. De binnenkant is van polyester om schuurplekken te voorkomen.

+